

Administrator Council, Thursday 12 October 2023 1:00 pm – 3:00 pm

## By the end of this meeting, we will have:

- Welcomed new members
- Approved the agenda and minutes
- Listened to constituent concerns
- Heard the Chair's report
- Discussed Old and New Business

## **AGENDA**

Start	Ref	Topic	Lead Person	Time	Purpose*
1:00 pm	1	Call to Order	Akima Rogers	5 min	I
1:05 pm	2	Approval of Agenda/Minutes	Fiona Glade	5 min	D
1:10 pm	3	<ul><li>Constituent Concerns</li><li>Slot 1 (5 minutes)</li><li>Slot 2 (5 minutes)</li></ul>	All	10 min	I
1:20 pm	4	Chair's Report	Akima Rogers	10 min	D, I
1:30 pm	6	New Business  • Ombudsman Billy Struemke	All	30 min	R
2:00 pm	5	Old Business  ●Telework policy  ●Administrator Awards process  ●Planning for this year's goal	Akima Rogers	40 min	D, R
2:40 pm	7	Announcements/Other	All	10 min	I
3:00 pm	8	Adjourn	All		-

<sup>\*(</sup>R) = RECOMMMEND ACTION/VOTE, (D) = DISCUSSION, (I) = INFORMATION, (O) = OTHER

- Dr. Stephen Cain, Chief of Staff/Chief Strategy Officer
- Dr. Clevette Ridguard, Governance Director

## **Next Council Meeting**

• 9 November 2023