

GOVERNANCE

Staff Council Zoom Thursday, March 2, 2023 1:00-3:00 p.m.

AGENDA

PURPOSE KEY: (R)=RECOMMMEND ACTION, (D)=DISCUSS FOR FUTURE ACTION, (I)=INFORMATION, (O)=OTHER

| START | REF | TOPIC | LEAD PERSON | TIME | PURPOSE |
|---------|-----|--|------------------------|------------|---------|
| 1:00 PM | 1 | Call to Order | Matt Wilson, Chair | | |
| 1:05 PM | 2 | Constituent Concerns | Matt Wilson, Chair | 10 minutes | I |
| 1:15 PM | 3 | Approval of Minutes | Nghi Nguyen, Secretary | 5 minutes | Vote |
| 1:20 PM | 4 | Ms. Carla Ammerman FSAP Rebrand, HRSTM | Matt Wilson, Chair | 15 minutes | I |
| 1:35 PM | 5 | Chair's Report | Matt Wilson, Chair | 15 minutes | Ι |
| 1:50 PM | 6 | Unfinished Business | Matt Wilson, Chair | 30 minutes | R/D |
| 2:20 PM | 7 | New Business | Council | 25 minutes | D |
| 2:45 PM | 8 | Announcements and Agenda Items for Next Meeting | Council | 15 minutes | |
| 3:00 PM | 9 | ADJOURN | Matt Wilson, Chair | | |

COUNCIL RESOURCE OFFICIALS

Joyce Matthews, Interim Senior Vice President for Advancement and Community Engagement

NEXT COUNCIL MEETINGS

March 23, 2023: 1:00-3:00 p.m. April 6, 2023: 1:00-3:00 p.m. April 20, 2023: 1:00-3:00 p.m.

> Work in teams bound by a common purpose Forge enlightened collective strategic decisions Emphasize the whole institution