

GOVERNANCE

Staff Council Zoom Thursday, November 16, 2023 1:00-3:00 p.m.

AGENDA

PURPOSE KEY: (R)=RECOMMMEND ACTION, (D)=DISCUSS FOR FUTURE ACTION, (I)=INFORMATION, (O)=OTHER

START	REF	TOPIC	LEAD PERSON	TIME	PURPOSE
1:00 PM	1	Call to Order	Nghi Nguyen, Chair		
1:05 PM	2	Constituent Concerns	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	I
1:15 PM	3	Approval of Minutes	Nghi Nguyen, Chair	5 minutes	Vote
1:20 PM	4	Mr. Michael Harting Emergency Management & Outreach Coordinator	Nghi Nguyen, Chair	30 minutes	I
1:50 PM	5	Mr. Bill Weich, Ms. Sharon Parker, and Ms. Mary Genovese, HRSTM Classification & Compensation Practices Study	Nghi Nguyen, Chair	30 minutes	I
2:20 PM	6	New Business	Nghi Nguyen, Chair	10 Minutes	0
2:30 PM	7	Unfinished Business	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	R/D
2:40 PM	8	Chair's Report	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	D
2:50 PM	9	Announcements	Council	5 minutes	0
2:55 PM	10	Chair's Parting Thoughts	Nghi Nguyen, Chair	5 Minutes	0
3:00 PM	11	ADJOURN	Nghi Nguyen, Chair		

COUNCIL RESOURCE OFFICIALS

Dr. Michelle Campbell, Senior Vice President for Advancement and Community Engagement

NEXT COUNCIL MEETINGS

December 7, February 8, February 22, March 7, March 21, April 4, April 18, and May 2

Work in teams bound by a common purpose Forge enlightened collective strategic decisions Emphasize the whole institution