

Staff Council Zoom Thursday, March 7, 2024 1:00-3:00 p.m.

AGENDA

PURPOSE KEY: (R)=RECOMMMEND ACTION, (D)=DISCUSS FOR FUTURE ACTION, (I)=INFORMATION, (O)=OTHER

START	REF	TOPIC	LEAD PERSON	TIME	PURPOSE
1:00 PM	1	Call to Order	Nghi Nguyen, Chair		
1:05 PM	2	Constituent Concerns	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	1
1:15 PM	3	Approval of Minutes	Nghi Nguyen, Chair	5 minutes	Vote
1:20 PM	4	Updates Staff Enrichment Day Tracking Reports	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	į
1:30 PM	5	Dr. Michelle Campbell Branding Refresh & Strategic Marketing Development Updates	Nghi Nguyen, Chair	30 Minutes	1
2:00 PM	6	New Business	Nghi Nguyen, Chair	10 Minutes	0
2:10 PM	7	Unfinished Business	Nghi Nguyen, Chair	15 minutes	R/D
2:25PM	8	Chair's Report	Council	15 minutes	D
2:40 PM	9	Announcements	Council	5 minutes	0
2:45 PM	10	Chair's Parting Thoughts	Nghi Nguyen, Chair	15 Minutes	0
3:00 PM	11	ADJOURN	Nghi Nguyen, Chair		

COUNCIL RESOURCE OFFICIALS

Dr. Michelle Campbell, Senior Vice President for Advancement and Community Engagement

NEXT COUNCIL MEETINGS

March 21, April 4, April 18, and May 2

Work in teams bound by a common purpose Forge enlightened collective strategic decisions Emphasize the whole institution